سرمربی شهرداری همدان :تساوی عادلانه بود
نویسنده خبر : مدیر سایت    
پنج شنبه 27 آبان 1400      تعداد بازدید: 897     زبان : فارسی     دسته بندی : عمومی

سرمربی تیم شهرداری همدان ضمن ابراز رضایت از نتیجه ای که در شیراز به دست آمد گفت :  ما می دانستیم بازی سختی مقابل صدرنشین رقابت ها خواهیم داشت اما خوشحالم که توانستیم با امتیاز این شهر را ترک کنیم.

به گزارش روابط عمومی هیئت فوتبال فارس رضا طلایی منش عصر چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگاران حاضر در ورزشگاه بعثت شیراز  اظهار داشت :  بازی سنگینی را پشت سر گذاشتیم. با توجه به شناختی که از حریف داشتیم سعی کردیم روزنه های نفوذ قشقایی را ببندیم و در مجموع می دانستیم از این بازی چه می خواهیم. ضمن اینکه در این مسابقه دو بازیکن ما مصدوم شدند که فکر می کنم تحت فشار شرایط سخت بازی این اتفاق رخ داد.

وی افزود : حریف امروز ما یک تیم یکدست و با نظم بود با بازیکنانی دونده و سختکوش. پیش بینی رقابت سختی را می کردیم و همین اتفاق هم افتاد. هر دو تیم می توانستند سه امتیاز بازی را روی موقعیت هایی که داشتند به دست بیاورند اما فکر می کنم نتیجه تساوی عادلانه بود.

به گزارش ایسنا، تیم تحت هدایت رضا طلایی منش تا کنون در رقابت های لیگ یک نه تنها شکستی نداشته بلکه گلی را هم تا پایان هفته ششم دریافت نکرده و با سه پیروزی، سه تساوی و 12 امتیاز در رتبه سوم جدول رده بندی قرار گرفته است.

 
از   0   رای
0

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط هیئت فوتبال فارس در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات

جدول لیگ

انتخاب لیگ :

انتخاب لیگ :
لیگ داخلی استان
رتبه تیم بازی ها امتیاز
1 ستارگان ساحل و آفتاب فراشبند 3 9
2 سرخپوشان دیار حافظ 3 4
3 قادری لامرد 3 4
4 ستارگان آذرخش طلایی فیروزآباد 3 0