دعوت از ١١ بازیکن از فارس به تیم های ملی فوتبال پایه
نویسنده خبر : مدیر سایت
سه شنبه 17 دی 1398
تعداد بازدید: 4971
زبان : فارسی
دسته بندی : عمومی
از فارس ٧ بازیکن به تیم ملی زیر سال ١٣ سال ٢ بازیکن به تیم ملی زیر ١٤ سال و ٢ بازیکن به تیم ملی نوجوانان دعوت شده اند.
محمدجواد اسعدی، امین قره گزلو، شهاب خانپور، پارسا برزگرلو، محمد امین سیفی، محمدرضا صفروندی، امیررضا مزارعی به تیم ملی زیر ١٣ سال، علی رحمان نژاد و رضا میر احمدی به تیم ملی زیر ١٤ سال و علی اکبر رنجبر و سبحان نادری به تیم ملی نوجوانان (زیر١٦ سال) دعوت شدند که همگی از استان فارس هستند.
فرود آصفنخعی مسئول کمیته استعدادیابی هیات فوتبال استان، با بیان اینکه فارس با تعداد هفت بازیکن در رده زیر ١٣، بیشترین تعداد دعوت شده به تیم ملی را بین استانهای کشور دارد، ادامه داد: سرمربی تیم ملی فوتبال نونهالان زیر ١٣ سال، اسامی ۳۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را منتشر کرد که بین آنان نام هفت بازیکن نونهال استان فارسی به چشم میخورد. این اردو از دیروز دوشنبه شانزدهم دیماه در شهرستان جم از توابع استان بوشهر آغاز شده است و تا نوزدهم همین ماه ادامه دارد.
آصف نخعی با اشاره به اینکه فوتبال استان در بخش پایه استحقاق بیشتری دارد گفت: اگر این بچه ها به تیم ملی دعوت شده اند، حاصل تلاش و توجه کل فوتبال پایه به به موضوع استعدادیابی است. امیدواریم بازیکنان ما در تیم ملی خوش بدرخشند و بتوانند شایستگی جوانان این خطه را بیشتر به رخ بکشند. از کل جامعه فوتبال برای اعتماد به این شیران جوان باید استفاده کرد تا بتوان در ادامه در راستای اعتلای فوتبال فارس گام برداشت.
مسئول کمیته استعدادیابی هیات فوتبال فارس ادامه داد: در حال حاضر دو بازیکن فارسی در اردوی تیم ملی نوجوانان زیر نظر حسین عبدی سرمربی این تیم در این اردو حضور دارند که برای شرکت در مسابقات جهانی آماده می شوند.
وی همچنین در ارتباط با دعوت شدگان به تیم ملی زیر ١٤ سال نیز اضافه کرد: این اردو از ١٨ لغایت ٢٢ دیماه در مرکز ملی فوتبال در تهران برگزار خواهد شد که دو نماینده از فارس با دعوت شدن به این اردو در جمع ملی پوشان حضور خواهند داشت.
|
از  
3
 
رای
3.88
|
-