مس کرمان وضعیت مالی خود را قبل از اولین دیدار ساماندهی کرد
نویسنده خبر : مدیر سایت
دوشنبه 18 مرداد 1395
تعداد بازدید: 4519
زبان : فارسی
دسته بندی : عمومی
رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران : اگر تیمی نتواند
شرایط شرکت در مسابقه امروز را کسب نماید، کمیته مسابقات گزارش مذکور را
برای بررسی و تصمیم گیری مقتضی به هیأت رئیسه سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال
ارجاع خواهد داد.
باشگاه مس کرمان مشکلات مالی خود را قبل از اولین بازی سرو سامان داده بود .
رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: با توجه به محرومیت 5 تیم لیگ دسته اول، تیم های نساجی مازندران و مس کرمان نیز مشکلات حقوقی خود را با تضمین های حقوقی و مالی حل کردند.
به نقل از روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران،غلامرضا بهروان افزود: تیم های استقلال اهواز، نفت مسجد سلیمان و ایران جوان بوشهر تاکنون موفق به حل مشکلات حقوقی و مالی خود نشده اند
این مقام مسئول بیان کرد: با توجه به مکاتبات دو ماهه اخیر در مورد تسویه بدهی های مالی همه باشگاه ها از این موضوع آگاهی داشتند و باشگاهی نمی تواند مدعی شود که از این موضوع آگاهی نداشته است.
وی افزود: ازریاست محترم فدراسیون، دبیر کل، رئیس کمیته انضباطی، روسای هیأت های استان،که برای حل مشکلات این تیم ها سازمان لیگ را یاری دادند کمال تشکر و قدردانی را داریم.
بهروان تاکید کرد: کمیته نقل انتقالات و کمیته مسابقات برای حل مشکل تیم های باقیمانده در ساعات غیر اداری نیز آمادگی کامل دارد.
رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران تاکید کرد: اگر تیمی نتواند شرایط شرکت در مسابقه امروز را کسب نماید، کمیته مسابقات گزارش مذکور را برای بررسی و تصمیم گیری مقتضی به هیأت رئیسه سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال ارجاع خواهد داد.
وی در پایان افزود: سازمان لیگ در این خصوص هیچگونه مسئولیتی نداشته و کلیه عواقب و مسئولیت ها به عهده مدیران باشگاه ها خواهد بود
|
|
-